vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMesajul pentru autorități al unui primar care nu este de acord cu...

Mesajul pentru autorități al unui primar care nu este de acord cu vaccinarea: Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…Cu furcile, coasele și securile!!!

-

Primarul din comuna vasluiană Şuletea, Ciprian Robert Tamaș, le-a transmis autorităților că va porni alături de localnici o răscoală. Acest lucru dacă îi vor obliga să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

„Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”, a postat edilul pe pagina de socializare.
El scrie că nu se va vaccina, potrivit reporteris.ro. Ca argument, primarul vorbește despre cazul unor cunoscuți care s-au imunizat, fiind testați pozitiv ulterior cu Sars-Cov-2.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina!”

Edilul le transmite celor care se ocupă de vaccinare că sunt „cei mai mari dușmani ai neamului”. El îi amenință că vor fi așteptați cu „furci, coase și securi” dacă vor introduce vaccinarea obligatorie.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an. Iar acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…Cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri.

Oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi. Dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a transmis Ciprian Tamaș pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...