Menajeră acuzată că a furat din seiful unei doctoriţe peste 50.000 de euro

Un medic din Deva a anunțat la Poliţie că i-au dispărut dintr-un seif bani şi bunuri în valoare de peste 50.000 de euro. Oamenii legii au stabilit că menajera a sustras suma respectivă. Femeia a fost reținută.


„În urma activităţilor investigative derulate, poliţiştii  Biroului Investigaţii Criminale Deva au pus în executare un mandat de percheziţie şi au luat măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de o femeie de 37 de ani, din  Deva, bănuită de comiterea  infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că femeia, care avea acces în locuinţă pentru activităţi de curăţenie, în perioada august-decembrie 2020, în mod repetat, a sustras diferite sume de bani şi bijuterii dintr-un seif cu cifru montat într-o cameră a imobilului persoanei vătămate, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 53.000 euro”, a transmis IPJ Hunedoara.

De asemenea, în cursul zilei de joi, poliţiştii au pus în  executare un  mandat de aducere în baza căruia a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a beneficiat, în mod repetat, de sumele de bani sustrase de soția sa, cunoscând că acestea provin din furt.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here