Mehedinți. Bărbați anchetați pentru că ar fi vândut droguri mai multor tineri

Foto, droguri. Sursa: pixabay.com
Foto, droguri. Sursa: pixabay.com

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Un al cincilea este cercetat sub control judiciar, toți fiind acuzați că ar fi vândut droguri mai multor tineri din judeţul Mehedinţi. În urma a 10 descinderi făcute în judeţ, poliţiştii şi procurorii DIICOT au găsit diverse cantităţi de cocaină şi canabis şi sume de bani.Cei patru bărbaţi reţinuţi urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Mehedinţi, cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă, potrivit g4media.ro.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinţi, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi mare risc. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2022, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, ar fi vândut droguri de risc şi mare risc mai multor tineri, din judeţul Mehedinţi”, a comunicat IPJ Mehedinţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here