Mașini făcute scrum la Târgu Mureș

Un incendiu puternic s-a produs joi dimineața la un service auto situat lângă o benzinărie, la ieșirea din orașul Târgu Mureș spre Brasov. Circulația a fost oprită din cauza pericolului de explozie. Șapte mașini și o remorcă s-au făcut scrum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, maior Cristian Virag, a declarat, joi dimineața, pentru Mediafax, că pericolul de explozie a fost foarte mare, deoarece, în interiorul service-ului auto unde a izbucnit incendiul, pe Calea Sighișoarei, erau 13 butelii, iar în apropiere, o benzinărie, potrivit Digi24.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 250 de metri pătrați, cât are service-ul auto. Problema a fost că în apropiere se află o benzinărie. În plus, în interiorul service-ului s-au găsit 13 butelii de oxigen care erau cu pericol de explozie. Pentru că s-a ajuns în scurt timp, buteliile au putut fi răcite”, a spus Virag.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, însă șapte mașini și o remorcă din service s-au făcut scrum.

Urmează să fie stabilită cauza izbucnirii incendiului. Pentru intervenția pompierilor, s-a oprit temporar funcţionarea benzinăriei, iar echipajele de poliție au închis traficul rutier pe arterele care făceau legătura cu service-ul auto, pentru a nu fi puși cetățenii în pericol.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here