Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, află dacă va fi sau nu arestat

Mario Iorgulescu, sursa: Google
Mario Iorgulescu, sursa: Google

Zi importantă pentru Mario Iorgulescu, fiul lui lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Tribunalul București se pronunță astăzi asupra cererii procurorilor de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Tribunalul Bucureşti judecă cererea procurorilor de a fi emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pe numele lui Mario Iorgulescu.

Dacă mandatul va fi emis, autorităţile române ar putea să le ceară celor italiene să-l încătuşeze şi să-l trimită cu forţa acasă pe fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe de altă parte, avocații lui Mario susțin că arestarea preventivă nu se justifică, starea lui acestuia fiind precară.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

„Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășeștipe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, scriu procurorii, potrivit Mediafax.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here