Manifestaţiile publice au fost interzise la Alexandria

Manifestaţiile publice au fost interzise la Alexandria
foto: Adevarul.ro

Manifestaţiile publice au fost interzise la Alexandria, în fața Casei de Cultură, cu o săptămână înainte de mitingul PNL. Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestaţiile publice în faţa Casei de Cultură, locul manifestaţiilor în judeţul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasaţi iepuraşii de Paşte. 

Votul vine cu o săptămână înainte de un miting anunţat de PNL în Alexandria.

Potrivit Mediafax, la Primăria Alexandria a fost convocată vineri o şedinţă extraordinară, în urma căreia s-a decis interzicerea manifestaţiilor publice în centrul oraşului.

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, a spus că măsura este necesară pentru că în zona centrală vor fi amplasaţi iepuraşii de Paşte.

Manifestaţiile publice au fost interzise la Alexandria pe motiv de iepurași

Alertat de colegii liberali, senatorul Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a mers la şedinţă. Ulterior, senatorul a declarat că mitingul anunţat de liberali nu va mai avea loc pe data de 20 aprilie, însă va fi pregătit un marş electoral de mare amploare.

„Se produce aici o încălcare gravă a Constituţiei României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman şi noi oricum facem marş. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democraţia a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Le-am spus şi consilierilor locali că e grav ce au făcut astăzi. Nu e în atribuţia consilierilor locali să interzică manifestările publice şi au motivat că vine iepuraşul în faţa Casei de Cultură”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Alexandria a fost convocată de primarul din Alexandria, Victor Drăguşin.

La sfârşitul săptămânii trecute, PNL Teleorman a depus la Primăria Alexandria o cerere pentru autorizarea unui miting electoral în faţa Casei de Cultură din oraş. Liderii partidului au estimat că la manifestaţie vor fi prezenţi aproximativ 7000 de oameni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here