Mai mulți tineri s-au bătut cu polițiștii la Botoșani. În timpul intervenției o polițistă a fost agresată

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

O batăie între mai mulți tineri și polițiști a avut loc la Botoșani, după ce autoritățile au fost chemate să ajute o tânără care afirma că este amenințată. O polițistă a fost lovită în timpul intervenției. Persoanele implicate fost amendate cu suma totală de 6.000 de lei. Unul dintre tineri susține că a fost agresat de polițiști.

Potrivit sursei citate, echipajul de poliţie intervenea pentru stingerea unui scandal care a avut loc în faţa unui bar din Botoșani . În timpul intervenției, tânărul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista. Mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice oamenii legii să intervină, potrivit digi24.ro.

„Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului a procedat la imobilizarea unui tânăr de 21 de ani. Acesta ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine.

În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zona au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice. Motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amenda în valoare totala de 6.000 de lei”, a afirmat Nenişcu.

„Colegii care au intervenit au fost sesizați printr-un apel 112 de către o tânără din Municipiul Botoșani care a solicitat sprijinul pentru că era amenințată de două persoane.

Colegii care au intervenit au identificat persoanele implicate printre care și tânărul de 31 de ani din imagini care a refuzat legitimarea și orice cooperare cu forțele de ordine. Inclusiv să-i însoțească la sediul poliției, motiv pentru care s-a luat măsura imobilizării și a încătușării.

Activitatea colegilor a fost îngreunată din cauză că persoane apropiate bărbatului respectiv au încercat să intervină și să împiedice realizarea acestei activități.

Toate acele persoane au fost sancționate contravențional cu amendă totală de 6.000 de lei. Iar legat de comportamentul tânărului și de infracțiunea de ultraj pentru care a fost sesizat parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmează să fie dispuse măsuri procedurale de procuror.

Bărbatul respectiv a fost condus la unitatea de primiri-urgențe de colegii mei pentru că așa este procedura. Iar din cauza stării sale de agitație a fost internat la Psihiatrie”, a mai spus Neniscu.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura internării la psihiatrie, deoarece era agitat. 

A fost sesizat Parchetul de le lângă Judecătoria Botoşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here