Mai multe trenuri sunt blocate în stații după ce după ce un tren de marfă a rupt linia de contact

Traficul feroviar pe relaţia Vârciorova – Gura Văii este întrerupt, după ce un tren privat de marfă a rupt, în cursul nopţii, linia de contact, între stâlpii 93 şi 97.

Potrivit CFR Călători, nu există tensiune în linia de contact pe relaţia Orşova – Gura Văii, trei trenuri fiind afectate.

„CFR Călători a oferit pasagerilor apă şi produse preambalate în staţia Orşova. În continuare se ţine legătura cu managerul de infrastructură – CFR SA pentru a putea informa operativ călătorii.”Personalul de specialitate al SRCF Craiova şi Timişoara au intervenit pe parcursul nopţii cu drezinele pantograf pe intervalul de staţii Orşova – Vărciorova – Gura Văii, pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică. S-a reuşit repunerea sub tensiune a liniei de contact între staţiile Orşova – Vîrciorova, însă pe distanţa Vârciorova – Gura Văii, linia de contact era ruptă, de la stâlpul 93, până la stâlpul 97, deranjament provocat de un trenul privat de marfă, rămas defect în linie curentă, cu pantograful îndoit”, a transmis CFR Călători.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here