Kelemen Hunor despre Traian Băsescu și moțiunea de cenzură: ”Nu am încredere în Petrov”

Kelemen Hunor despre Traian Băsescu UDMR versus Dăncilă
Foto: Observator

”Nu am încredere în cineva care a fost preşedintele României timp de zece ani şi care s-a dovedit că este un turnător”, a declarat Kelemen Hunor despre Traian Băsescu și moțiunea de cenzură.

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale a declarat că nu are încredere în cineva care ”s-a dovedit că este un turnător”, referindu-se la fostul preşedinte, Traian Băsescu, cel care a spus că UDMR se află între formaţiunile care ”au în sânge trădarea”.

Kelemen Hunor despre Traian Băsescu, după ce i s-a spus că are în sânge trădarea

Într-o conferinţă de presă susținută la Arad, candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, s-a referit la declaraţii ale fostului preşedinte al României Traian Băsescu, relatează News.ro. ”Nu am încredere în cineva care a fost preşedintele României timp de zece ani, şi care s-a dovedit că este un turnător. Nu am încredere în Petrov”, a spus Kelemen Hunor.

Recent, Traian Băsescu, fost primar general, a declarat la o emisiune a postului de radio Digi FM că UDMR se află printre partidele  ”care au în sânge trădarea”. ”PNL-ul îşi bazează succesul pe o alianţă cu trei partide care au în sânge trădarea: UDMR-ul, partidul lui Tăriceanu şi partidul lui Ponta, deci trei lideri care tot timpul şi-au trădat aliaţii. Mă întreb, dacă va reuşi moţiunea, cum va negocia cu aceşti trei ticăloşi. Câştigătorul, dacă trece moţiunea, este Victor Ponta pentru că va prelua cea mai mare parte a PSD-ului, dacă nu cumva PSD-ul tot la pachet”, a declarat Băsescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here