Judeţul Vâlcea: Un asistent medical a dispărut la pescuit

foto sursa: pescar, facebook

Un bărbat din judeţul Vâlcea, asistent la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean, a dispărut, vineri seară. El a plecat la pescuit pe un canal al lacului de acumulare Stupărei, de pe râul Olt.

Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, împreună cu scafandri, l-au căutat vineri seară, salvatorii reluând căutările sâmbătă.

Potrivit informaţiilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea, dispariţia bărbatului a fost anunţată vineri seară, în jurul orei 19.36. Bărbatul are 56 de ani, este asistent ortoped la Unitatea de Primiri Urgenţe Râmnicu Vâlcea şi locuieşte în municipiu.

Filmul dispariţiei

El a plecat vineri seară la pescuit, în canalul „de fugă” al lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt. Bărbatul stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului.

„La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis. Undiţele si ţigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire. Dar persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu scafandrii, o barcă şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Căutările s-au făcut până la lăsarea întunericului. Din păcate fără niciun rezultat”, a comunicat, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Sâmbătă dimineaţă căutările au fost reluate, participând folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj SMURD, potrivit stiripesurse.ro.

Sâmbătă, judeţul Vâlcea se află sub atenţionare meteo cod galben între orele 11 – 21. Au fost anunţate averse torenţiale, cu debit de peste 25-30 litri/metru pătrat, izolat 40 litri/metru pătrat, descărcări electrice, vijelii şi grindina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.