Investiții uriașe la combinatul siderurgic gălățean. Unitatea va redeveni o forță mondială în siderurgie

Investiții uriașe la combinatul siderurgic gălățean

Noul proprietar al combinatului siderurgic gălățean promite investiții uriașe. Aflat joi, la Galați, pentru a participa la ceremoniile de inaugurare a operațiunilor Liberty la Combinatul Siderugic, omul de afaceri Sanjeev Gupta a anunțat că va investi aproximativ 200 de milioane de euro pentru ca unitatea gălățeană să redevină o forță mondială.

Preşedintele companiei Liberty House, Sanjeev Gupta, a spus că investiția în combinatul siderurgic gălățean este pentru generațiile viitoare. Sume uriașe vor fi investite la Galați, iar afacerea nu va fi vândută, a promis omul de afaceri.

„Am planuri mari pentru combinat. Cândva combinatul era unul dintre cele mai mari din Europa și merită să revină în poziția aceea (…) Nu este o provocare simplă, avem multe dificultăți, cum ar fi prețurile la energie ceea ce se discută intens cu Guvernul, iar sprijinul lor este confirmat prin prezența domniilor lor aici (…) Suntem o companie privată și de familie. Tatăl și bunicul meu m-au învățat ceea ce știu, la fel voi face cu copiii mei. Investițiile nu sunt pe termen scurt, vor fi pentru următoarele generații. Noi nu am vândut niciodată unitățile pe care le-am cumpărat. Tatăl meu este aici, fratele meu, sora mea și copiii mei sunt aici, tocmai pentru a da continuitate acestei afaceri de familie”, a declarat omul de afaceri Sanjeev Gupta.

O primă investiție a fost inaugurată chiar în timpul ceremoniei de joi. Sanjeev Gupta a participat la deschiderea noii Linii de Tăiere în Foi din cadrul Laminorului de Benzi la Cald. Pe linia inaugurată vor fi fabricate produse noi care vor atrage numeroși clienți.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.