INFOTRAFIC. Starea drumurilor din ţară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că tronsonul Drajna –Fetești (kilometrii 105 – 144) al autostrăzii A2 București –Constanța s-a redeschis în cursul nopții trecute. Astfel, Autostrada Soarelui este deschisă circulației publice în întregime. În județul Tulcea, rămân închise DN22A Cataloi – Topolog, DN22D Măcin– Caugagia și DN22F Horia– Nalbant.

Potrivit INFOTRAFIC, în județul Constanța, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN22C Cernavodă –Murfatlar, DN 3 Ostrov-Murfatlar, DN22 Ovidiu – Tulcea, DN22A Hîrșova- Tulcea;

–  în județul Tulcea, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe tronsoanele Tulcea – limită cu județul Constanța și Tulcea – Garvăn – Măcin – Smârdan ale DN22 și pe DN22E Garvăn – IC Brătianu.

Vremea rea paralizează Brăila. Toate școlile, drumurile naționale și județene, închise

Traficul feroviar: nu sunt anunțate magistrale sau secții de cale ferată cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.

Traficul aerian: nu s-au înregistrat probleme majore cauzate de efectele fenomenelor meteorologice.

Traficul maritim și fluvial: în județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt oprite manevrele în portul Midia.

Iarna a făcut prăpăd la Brăila: mii de oameni au rămas fără curent electric, iar zeci de mașini sunt blocate pe drumuri

Pentru evitarea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub incidența codului galben emis de către Administrația Națională de Meteorologie să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here