Incredibil. Focar de COVID-19 la Opera Română din Craiova. 14 angajați au fost depistați pozitiv, unul fiind în stare gravă

Omicron

Un focar de COVID-19 a apărut la Opera Română din Craiova. 14 angajați au fost depistați pozitiv. Unul dintre ei este în stare gravă.

Este vorba de 14 angajați din cei 172 de la Opera Română din Craiova. Ei au fost testați și confirmați în ultimele 3 zile cu COVID-19.

Totul a pornit după ce unul dintre angajați s-a simțit foarte rău. El a fost dus la spital. Acum acesta este internat în Secția de Terapie Intensivă, fiind în stare foarte gravă.

Cei din conducerea Operei au luat decizia să testeze mai mulți angajați. Acum este vorba  de un focar de 14 cazuri de infectare, potrivit digi24.ro.

Activitatea instituției a fost sistată momentan. O parte dintre angajați lucrează de acasă, o parte dintre ei fiind în carantină.

În zilele următoare se va decide dacă va fi reluată activitatea la Operă, sau personalul care are posibilitatea să lucreze tot de acasă, să o facă în acest mod. Vor fi testați toți angajații, fiind  posibil ca și alte persoane să fie confirmate cu COVID-19.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here