Închiderea Transfăgărășanului, amânată. Vremea este încă frumoasă

Transfagarsan
Transfagarasan

Închiderea Transfăgărășanului, între Piscu Negru și Bâlea Cascadă, stabilită pe 20 octombrie, a fost amânată. Acest lucru deoarece vremea este încă blândă.

Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR s-a întrunit pentru analiza închiderea circulației pe Transfăgărășan. Ea a decis amânarea termenului de 20 octombrie,. Acest lucru având în vedere condițiile meteorologice favorabile din prezent.

Normativul privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și DN 67C, prevede închiderea circulației pe Transfăgărășan, începând cu data de 20 octombrie.

Iarna, când condițiile meteo nu permit circulația rutieră în condiții de siguranță, traficul este interzis pe Transfăgărășan între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

Comisia întrunită pentru analiza viabilitatea circulației pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, a decis menținerea închiderii traficului pentru toate categoriile de autovehicule pe acest tronson de drum montan. Aici, închiderea circulației s-a decis pentru siguranța participanților la trafic. Având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here