Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Timișoara

169 de muncitori au fost evacuați dintr-o fabrică de mezeluri din Timișoara unde s-a produs un incendiu. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale de urgență, fiind transportate la spital.

Potrivit martorilor, un fum gros a umplut o hală a fabricii aflate la marginea orașului. La fața locului au intervenit 35 de pompieri cu mai multe autospeciale, care au lichidat focul în aproape două ore și jumătate. Au fost distruse mase plastice și material lemnos.

”Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3000 mp. S-au constatat echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor. A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical.Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță”, precizează pompierii, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.