Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi la picioare după ce s-au aruncat de la etaj

Panică la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, după ce un incendiu a izbucnit, luni seară. 19 pacienţi şi opt cadre medicale s-au autoevacuat, iar un pacient a fost scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, după ce s-au aruncat de la etaj. Incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

Potrivit ISU Dolj, la fata locului au fost trimise două subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale de lucru la înălțime, o mașină descarcerare grea și o ambulanță tip B.

„La sosirea echipajelor la locul intervenţie, au fost găsiţi 18 pacienţi şi 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. 3 cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, a transmis ISU Dolj.

Ministerul Sănătății anunță că incendiul a fost lichidat. Se pare că focul a fost provocat de un pacient.

„În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital. În total, 19 pacienți și 8 cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat. Aceștia vor rămâne în aceeași unitate sanitară într-o altă aripă a clădirii. Din primele date furnizate de conducerea unității spitalicești, incendiul ar fi fost provocat de un pacient”, anunță Ministerul Sănătății.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.