Iaşi: Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală a fost găsit spânzurat la serviciu. Care era drama lui. VIDEO

FOTO: Ziaruldeiasi.ro
FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Cristian Petrescu, un psiholog de la un Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi și-a luat viața.

Potrivit unor surse ale anchetatorilor, acesta a fost descoperit de colegi de un cadru metalic din biroul său, cu un dispozitiv improvizat.

Care era cauza depresiei lui

Potrivit surselor medicale, este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani,. El era destul de izolat şi nu discuta foarte mult cu colegii lui. Cristian Petrescu a sosit mai devreme cu jumătate de oră în ziua în care era de serviciu. Respectiv în jurul orei 12.30. Angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui.

Bărbatul era căsătorit, avea doi copii. Unul avea probleme de sănătate, psihologul luptând mereu pentru a-l îngriji pe acesta, alături de soţia sa. Angajaţii spun că acesta era foarte afectat de acest necaz.

„Ştiam toţi că are probleme cu unul dintre copii. Era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el . Iar atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns. Uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a explicat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola. Psihologul a fost descoperit în jurul orei 17.00.

La faţa locului a venit o echipă de anchetatori şi un echipaj de Poliţiei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here