Hunedoara/ Un bărbat a fost arestat după ce a ucis în bătaie un câine

Foto: ciine . Sursa: pexels-photo
Foto: ciine . Sursa: pexels-photo

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Hunedoara, a fost arestat pentru 24 de ore după ce a lovit un câine de şinele de cale ferată.

Animalul a murit din cauza ranilor, cadavrul acestuia fiind aruncat pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor. Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, potrivit g4media.ro.

„La data de 01 august 2022, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au stabilit că, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Băniţa, judeţul Hunedoara, a lovit un animal din specia canină, rasa comună, mascul, în vârsta de aproximativ 6 săptămâni, de şinele de cale ferată provocându-i acestuia leziuni la nivelul cutiei craniene şi vertebrelor cervicale. În urma loviturilor suferite, animalul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost aruncat de către bărbatul în vârstă de 49 de ani pe copertina unei clădiri din staţia CFR Merişor”, transmite IPJ Hunedoara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here