Hunedoara: Amenzi pentru gropile de pe un pod de legătură cu autostrada A1

Două firme care fac lucrări de reparații pe DN 76 Deva-Brad au fost sancţionate de Poliţia Rutieră Hunedoara cu 21 de puncte de amendă, adică aproximativ 2.000 de lei, pentru gropile de pe podul de la Şoimuş care face legătura cu autostrada A1 Deva-Sibiu, informează Mediafax.

A1 Deva-SibiuŞefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, a declarat, joi, Mediafax că sancţiunea contravenţională a fost de 21 de puncte de amendă, punctul de amendă fiind de 97,5 lei.

El a precizat că cele două firme sancționate au obligația de “a aduce carosabilul la viabilitatea necesară astfel încât autovehiculele să circule în condiţii optime”.

DN76 Deva – Oradea se află în reabilitare de aproape doi ani, iar de sectorul Deva-Brad, în care este cuprins şi podul de peste râul Mureş, de la Şoimuş, și care face legătura cu autostrada A1 Deva-Sibiu, se ocupă asocierea de firme Selina – Doprostav.

Reabilitarea efectivă a podului este programată să înceapă abia în această primăvară, însă între timp constructorul este obligat să se ocupe de întreţinerea carosabilului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here