Ghinion sau prostie?Au furat un seif gol al Direcției de fiscalitate a Primăriei

seif

Scene de comedie la Galați. Indivizi necunoscuți au pătruns, miercuri noapte, prin efracție în sediul Centrului de Colectare a taxelor și impozitelor locale și au plecat cu un seif gol. În prezent, hoții sunt căutați de polițiști care au deschis un dosar penal.

Incidentul s-a produs la centrul de colectarea a taxelor și impozitelor locale de pe strada Brăilei, din Micro 18. În jurul orei 23.00, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a văzut doi bărbați transportând un obiect greu la o mașină.

La fața locului, polițiștii au aflat că hoții au smuls din podeaua clădirii un seif gol. Infractorii nu știau că unitatea fiscală utilizează altă cutie de valori, dar și aceasta era goală deoarece încasările sunt transferate în fiecare seară

Centrul de colectare, închis pentru a permite polițiștilor să continue ancheta.

Primăria municipiului Galați informează că joi nu va fi program cu publicul la Centrul de colectare a taxelor și impozitelor locale de pe strada Brăilei nr. 232 (cartierul Micro 18). Gălățenii au la dispoziție alte trei centre pentru plata taxelor și impozitelor.

Este vorba despre Centrul din str. Domnească, nr.13, bloc L, parter; Centrul din str. Basarabiei, nr.55, bl. A16, parter; Centrul din str. H. Coandă, bl. J5, parter. Programul de funcționare este între orele 8,30 și 15,30 de luni până joi, iar vineri între orele 8,30 și 12,30.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here