Ghinion de Bobotează, la Catedrala din Galați. O bătrână s-a împiedicat de un gard și și-a rupt piciorul

Incident la Boboteaza

A vrut să meargă la slujba de Bobotează și a ajuns la spital. În drum spre aghiazmă, o bătrână, de 80 de ani, s-a împiedicat de un gard, a căzut și s-a lovit la picior.

La fața locului, jandarmii i-au acordat primul ajutor. Din păcate, bătrâna nu mai putea să stea în picioare și a ajuns la spital pentru investigații.

„Tanti Dumitra nu a lipsit niciun an de la slujba de Bobotează. Era momentul în care se împăca cu sine. Astăzi, la cei 80 ani pe care îi are, Tanti Dumitra a venit din nou la slujbă, de această dată la Catedrala Arhiepiscopală din Galați. Până să intre în biserică, femeia a mers să își ia apă sfințită, însă, din neatenție s-a împiedicat de gard și a căzut. Jandarmii au fost pe fază și au sărit imediat în ajutorul ei, dar au realizat că nu poate sta în picioare și este posibil ca unul să fie rupt. Jandarmii au chemat imediat un echipaj SMURD, iar colegii paramedici i-au imobilizat piciorul și au condus-o la spital pentru investigații suplimentare.Îi felicităm și noi pe colegii noștri pentru prezență de spirit și că sunt cu ochii în patru mereu”, au anunțat jandarmii gălățenii, pe Facebook.

Boboteaza, în vreme de pandemie. De unde putem lua apă sfinţită îmbuteliată

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here