Gheorghe Falcă: obiectivul PNL pentru 2020 este să guverneze ţara în spiritul valorilor creştin-liberale

Fără penali în funcții publice

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că obiectivul PNL pentru 2020 este să guverneze ţara în spiritul valorilor creştin-liberale, ”direcţie” care trebuie asumată de fiecare liberal.

El a susţinut duminică la reuniunea Consiliului Naţional al PNL de la Palatul Parlamentului că politicienii trebuie să fie zi de zi „în contact cu cetăţeanul”, pentru că „nu poţi să ai performanţă dacă nu eşti în contact cu omul”.

„Vin dintr-un judeţ care privitor la numărul de angajaţi în sectorul privat raportat la numărul de angajaţi în sectorul de stat, după Bucureşti, este pe locul 1. Vin dintr-un judeţ în care astăzi avem nevoie de 4.000 de oameni să lucreze. Vin din judeţul care astăzi exportă trei miliarde de euro. Şi totuşi, dacă nu venim din judeţul în care politicenii zi de zi trebuie să lucreze cu oamenii pentru educaţie, sănătate, infrastructură, să trecem Carpaţii, nu am făcut nimic. De aceea, propunerea ca să facem o politică de ‘zi de zi’ în fiecare judeţ ne poate duce în anul 2020 la un obiectiv pe care ni-l dorim: guvernarea acestei ţări în valorile creştin-liberale de către PNL. Aceasta este direcţia pe care trebuie să ne-o alegem astăzi. De aici vom discuta despre programele noastre, asumarea liderilor noştri şi apoi, local, fiecare să ne asumăm poziţia de conducător în relaţia directă cu cetăţenii, pentru a aduce alte valori în comunităţile noastre. (…) Vă doresc un angajament total şi modelele bune pe care le avem în administraţie din partea PNL să fie modele pentru dvs. iar noi vom veni cu sprijin ca să reuşim obiectivul anului 2020”, a afirmat Gheorghe Falcă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here