Lovituri pe bandă rulantă în mai multe supermarketuri din Brăila

FOTO: ccipeggy/Pixabay.com
FOTO: ccipeggy/Pixabay.com

Două femei din Brăila,  S.F. și G.R, și-au făcut un obicei din a fura produse alimentare și cosmetice din supermarketuri. Metoda la care aplicau e simplă. În perioada septembrie 2019 – mai 2020, ele au ascuns produsele sub haine pe care le treceau de linia caselor de marcat.

Ele nu achitau contravaloarea acestora, susțin anchetatorii. Cele două hoațe au reușit să dea lovitura în mai multe magazine importante din Brăila, motiv pentru care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila le-au trimis în judecată .

Cum au fost descoperite hoațele

Când fugeau din supermarket cu produsele ascunse sub haine, un polițist care era la cumpărături le-a observat. El a pornit în urmărirea acestora. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila au dispus trimiterea în judecată a celor  două inculpate pentru infracțiunea de furt.

Potrivit procurorilor,  inculpata S.F. a fost trimisă în judecată pentru săvâșirea a patru infracțiuni de furt. Iar inculpata G.R pentru săvârșirea a trei infracțiuni de

În rechizitoriu se arată că în perioada septembrie 2019 – mai 202, inculpatele S.F. și G.R., împreună sau separat, au sustras produse alimentare și cosmetice prin introducerea acestora în haine și trecerea de linia caselor de marcat. Dar fără a achita contravaloarea acestora. S-au comis furturi în mai multe magazine din Brăila, potrivit procurorului de caz.

Furturi pe bandă rulantă

În luna aprilie 2020, inculpata G.R. a furat alături de o altă inculpată, minoră atunci, într-un supermarket. Ele au luat de pe raft mai multe produse pe care le-au introdus în geanta pe care o aveau la ele. Respectiv în geaca pe care o purta inculpata minoră. Ele au trecut de casele de marcat având asupra lor mai multe produse decât cele achitate. Apoi au părăsit magazinul în fugă. Suspectele de furt au fost urmărite de un polițist aflat întâmplător la cumpărături, potrivit procurorilor. Cele două inculpate trimise în judecată au recunoscut și regretat faptele comise. Față de inculpata minoră s-a dispus o soluție de renunțare la urmărirea penală.

Dosarul a fost trimis la Judecătoria Brăila pentru soluționare, potrivit obiectivbr.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here