Focar de coronavirus la Direcţia de Sănătate Publică Brăila. Trei angajați au fost confirmați pozitiv

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Este focar de COVID-19 la Direcția de Sănătate Publică Brăila, după ce trei angajați s-au infectat cu noul virus. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, iar activitatea instituției se va desfășura mai mult on-line în următoarele 14 zile.

Potrivit conducerii DSP Brăila, doi dintre salariați infectați au participat la un eveniment privat unde era o persoană infectată. Cel de al treilea salariat a aflat joi că s-a infectat, dar încă nu se știe sursa îmbolnăvirii

„Avem trei cazuri de COVID-19 confirmate în rândul angajaţilor. A fost o situaţie, o deplasare într-un alt judeţ, au contactat virusul la evenimentul respectiv, unde au mai fost nişte cazuri confirmate. Cel de-al treilea caz a fost confirmat astăzi (n.r. joi). Ancheta este în curs de desfăşurare, urmează să stabilim dacă au legătură epidemiologică între ele cele două cazuri iniţiale, cu cel de-al treilea de astăzi”, a declarat directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină. conform Agerpres.

Potrivit statisticilor, de la începutul epidemiei, 2.463 de brăileni s-au infectat cu noul coronavirus, iar 106 au murit.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here