Gigi Becali spune că FCSB vrea să joace la Pitești, dar primarul Costel Ionică nu știe ce decizie va lua

FCSB vrea să joace la Pitești

Gigi Becali spune că FCSB vrea să joace la Pitești, dar primarul orașului, Costel Ionică, nu știe ce decizie va lua și că a avut doar o discuție cu oficialii clubului care vor ca echipa să evolueze pe Stadionul Nicolae Dobrin.

”Până în acest moment nu am primit nici o solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza şi vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuţie de principiu pe acest subiect. Am văzut şi eu reacţiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Piteşti pentru aceste trei meciuri. Piteştenii trebuie să ştie că noi îi preţuim pe suporterii lui FC Argeş, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent şi în condiţiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri de Liga I pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră”, a declarat edilul despre faptul că FCSB vrea să joace la Pitești, potrivt contului oficial de Facebook al FC Argeş.

FCSB vrea să joace la Pitești, până se înlocuiește gazonul pe Arena Națională

Gigi Becali a declarat miercuri că FCSB va juca pe teren propriu la Piteşti, în contextul problemelor cu gazonul Arenei Naţională, însă fanii echipei locale FC Argeş din Liga a II-a se opun vehement ca bucreştenii să joace pe Stadionul Nicolae Dobrin.

În eventualitatea în care oficialii roş-albaştrilor vor fi primi acceptul de a evolua la Piteşti, FCSB ar urma să joace pe Stadionul Nicolae Dobrin partidele cu Gaz Metan Mediaş (1 decembrie), Viitorul Constanţa (8 decembrie) şi CFR Cluj (20 decembrie). Deci deocamdată nu se știe ce răspuns se va da la solicitarea lui Gigi Becali că FCSB vrea să joace la Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here