Dublă crimă în Botoşani

Sursa foto:deces
Sursa foto:deces

O dublă crimă a avut loc într- o localitate din Botoşani. Două femei, mamă şi fiică, au fost ucise,  ucigaşul lor fiind în libertate. Vecinii cred că femeile au fost omorâte pentru  pensia pe care o aveau.

O bătrână şi fiica ei, imobilizată la pat, locuiau la marginea satului Poiana. Cele două nu au mai fost văzute de vineri. Un vecin  care a ajuns în faţa porţîi, a văzut-o pe bătrână moartă. Când au intrat în locuinţă, poliţiştii au găsit-o și pe fiica ei moartă.

Fiica bătrânei primea pensie de boală. Vecinii cred că banii ar fi fost mobilul dublei crime. Poliţişti, însoţiţi de câini special antrenaţi, au căutat pe câmp indicii şi urme care să îi conducă la criminal, potrivit observatornews.ro.

  „O femeie de 53 de ani cu probleme locomotorii, imobilizată la pat, iar în curte, în faţa unei anexe a fost identificată şi mama acesteia în vârstă de 82 de ani, amândouă având răni incompatibile cu viaţa, aplicate în zona gâtului.”, a declarat Valer Chihaia, prim-procuror Parchetul Tribunalului Botoşani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here