Drumurile care sunt blocate de ape sau pe care sunt așteptate ploi torențiale

România este sub ape

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri dimineaţă, există încă mai multe sectoare de drum afectate de poile torenţiale din ultima perioadă. În unele zone, apa de pe carosabil măsoară 30 – 40 de centimetri.

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Centrul Infotrafic, anunţă că, din cauza apei acumulate pe carosabil ca urmare a condiţiilor meteorologice din ultima perioadă, miercuri dimineaţă, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

Drumuri blocate de ape

În judeţul Teleorman, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, la kilometrul 61+150, din cauza precipitatiilor din ultima perioadă, Raul Câlnişte a crescut, a ieşit din matcă şi a inundat partea carosabilă între km 61+150 – 61+250 (localitate Drăgăneşti Vlasca).

”Apa măsoară în aceasta dimineata 10-15 cm. Se circula pe ambele fire, îngreunat, dirijat de Poliţie”, a transmis Infotrafic.

Potrivit sursei citate, în judeţul Ilfov, pe Centura Bucureşti, între km 59+000 – 61+000 firul 2 (sens Chitila – A A1) circulaţia este închisă din cauza acumulărilor de apă de pe partea carosabilă. În zonă s-au strâns 30 – 40 de centimetri de apă pe carosabil, fiind prezente echipaje de la Politia Rutieră, ISU şi echipe CNAIR.

”Circulaţia este deviata pe firul 1 (sens A1-Chitila) unde se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri de mers”, a mai transmis Infotrafic.

Până joi, la ora 23.00, este în vigoare o informare meteorologică.

”Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în toate regiunile. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp”, au transmis meteorologii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here