Dragnea o aruncă pe Firea în braţele lui Pandele. „Bucureştiul trebuie să se deschidă către Ilfov”

trădătorii neamului Liviu Dragnea candidează la președinție 10% din cele 200 ședințe de plen noul complet de judecată sondaj IMAS amnistie şi graţiere Trei parlamentari au demisionat din PSD ziua de naștere a lui Liviu Dragnea

Firea

Bucureștiul, cu un nou primar general, Gabriela Firea, trebuie să se deschidă către localitățile din județul Ilfov pentru dezvoltarea celor două comunități, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liderul social-democraților a participat la Snagov, alături de Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, și de Marian Oancea, candidat din partea PSD la un nou mandat de primar al localității Snagov, la o întâlnire cu peste 300 de membri și simpatizanți ai formațiunii.

„Am foarte mare încredere în ceea ce va face colega noastră ca primar general al Capitalei. Bucureștiul are un potențial încă neatins. Bucureștiul trebuie să se deschidă către județul Ilfov. Bucureștiul, împreună cu județul Ilfov, cu o nouă conducere la CJ Ilfov, cu oameni care sunt interesați de dezvoltarea comunității, poate face ca și bucureștenii și ilfovenii să aibă un nivel de trai mai bun”, a spus Dragnea, referindu-se la soţia primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

El s-a referit și la programele de dezvoltare locală pe care le-a gestionat în calitate de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, subliniind că în mandatul său s-a reușit asigurarea derulării investițiilor, într-un sistem integrat, iar fondurile alocate către primării nu s-a făcut în funcție de „culoarea politică”. Referindu-se punctual la Snagov, președintele PSD a făcut apel la guvernanți, în speță la MDRAP și premier, pentru a transfera banii necesari derulării proiectului de extindere a Liceului ”Mihail Kogălniceanu” din localitate.

La rândul său, Gabriela Firea i-a promis colegului său de la Snagov că în momentul în care va prelua funcția de primar general va face toate demersurile necesare pentru o dezvoltare integrată a Bucureștiului și a localităților limitrofe care să asigure, printre altele, un transport public eficient.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here