Două mașini incendiate intenționat într-o parcare din Brăila

sursa: ISU Brăila

Două mașini aflate într-o parcare din Brăila au luat foc în noaptea de duminică spre luni. Pompierii au stabilit că este vorba de o reglare de conturi, acțiunea fiind intenționată.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.35,  angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu două autoturisme aflate într-o parcare pe str. Bărăganului din municipiul Brăila.

La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor și habitaclul unui autoturism și la compartimentul motor, habitaclu și portbagaj la cel de-al doilea. Cele două autoturisme sunt ale aceluiași proprietar.

„Au ars cele două autorurisme, unul în proporție de 50% și cel de-al doilea în proporție de 90%. A fost afectat un al treilea autoturism, aflat lângă cele două autoturisme, la care s-a degradat partea laterală stânga spate a acestuia. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acțiunea intenționată sau din culpă a condițiilor de generare a incendiul de o persoană neidentificată la locul intervenției”, a transmis ISU Brăila.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.05 și nu s-au înregistrat victime.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru identificarea persoanei vinovate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here