Doi tineri care au ajutat la prinderea lui Boné Ferenc, bărbatul care și-a ucis prietena, au fost premiați de poliție

Criminal
Criminal. Sursa foto: ebihoreanul.ro

Polițiștii din Oradea și Cluj i-au recompensat pe cei doi tineri care au ajutat ca Boné Ferenc să fie prins în destul de scurt timp după ce acesta și-a ucis prietena și-a abandonat-o în câmp.

Boné Ferenc se ascundea într-un vagon părăsit, polițiștii reușind să-l prindă după ce doi orădeni, o femeie în vârstă de 30 ani şi un tânăr de 23 ani,  le-au oferit informații. In timpul cercetărilor declanşate pentru prinderea criminalului, desfăşurate de poliţiştii din Cluj şi Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, anchetatorii au mediatizat imagini cu suspectul principal și autoturismul cu care acesta se deplasa. Cei doi orădeni, care au urmărit ştirile, au oferit nformaţii care au condus la „prinderea cu celeritate” a criminalului.Orădeanca a sunat la 112 în momentul în care l-a văzut pe fugar într-un magazin şi a dat detalii asupra semnalmentelor suspectului și hainelor cu care era îmbrăcat, în timp ce orădeanul a sesizat prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat, potrivit g4media.ro.

Tinerii au cerut să nu li se dezvăluie identitatea, ei fiind invitaţi, marţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, unde au primit plachete de onoare, în semn de apreciere și respect pentru implicare și modul în care au acționat.

Boné Ferenc, ucigaşul tinerei din Cluj, Beáta Molnár, care îi era iubită şi al cărei cadavru a fost descoperit miercurea trecută în localitatea bihoreană Corniţel, a fost prins în seară zilei de joi, 26 mai, în triajul Gării CFR Velenţa, ascuns într-un vagon dezafectat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here