Doi polițiști au fost împușcați de un bărbat pe care încercau să-l ducă la secție

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Incident grav în Covasna. Doi polițiști au fost împușcați de un bărbat recalcitrant pe care îl ridicau de acasă, pentru a-l duce la secție. Polițiștii au suferit răni la nivelul membrelor inferioare și au ajuns la spital.

„La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 9.00, în faţa sediului Postului de Poliţie Barcani, doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, ar fi agresat fizic un poliţist. Cei doi bărbaţi fuseseră citaţi la sediul Postului de Poliţie Barcani, în vederea soluţionării unei petiţii. Aceştia au devenit reclacitranţi şi l-ar fi tras de uniformă pe şeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe poliţist” au precizat reprezentanții IPJ Jcovasna într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbaţi care au fugit de la faţa locului.

„Ulterior, în jurul orei 16,00, în timp ce poliţiştii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbaţi, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol şi ar fi tras cu acesta, rănind doi agenţi de poliţie la nivelul membrelor inferioare”, a precizat IPJ Covasna.

Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi de poliţişti, fiind conduşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here