Doi baschetbaliști americani înjunghiați pe o terasă din Brăila. Ce spune primarul Marian Dragomir

demisia lui Liviu Dragnea

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că o persoană ”certată cu legea foarte mult timp” ar fi implicată în cazul celor doi baschetbalişti americani înjunghiați pe o terasă din localitate.

Edilul Brăilei a catalogat incidentul în urma căruia doi sportivi au fost răniţi pe o terasă din oraş ca fiind ”foarte grav, care nu caracterizează municipiul Brăila”.

”Astfel de incidente nu caracterizează municipiul Brăila, dar, din când în când, anumite persoane strică renumele oraşului cu astfel de fapte. Astfel de acţiuni trebuie să înceteze, iar aceste persoane trebuie eliminate din oraş, locul lor nu e într o societate civilizată, ci în puşcărie. Atacul respectiv s-a produs în cel mai mişelesc mod posibil de către o persoană care a fost certată cu legea foarte mult timp şi care s-a intors recent din străinătate”, a declarat pentru News.ro primarul Brăilei, Marian Dragomir.

El a adăugat că o să poarte o discuţie cu conducerea clubului de baschet al Brăilei şi cu jucătorii care sunt speriaţi după cele întâmplate. ”O să avem o discuţie, nu s-a mai întâmplat aşa ceva până acum, o să avem o discuţie pentru a le da încredere să rămână la Brăila”, a spus Dragomir. Între timp, reprezentanţii IPJ Brăila au anunţat că cercetările în acest caz au fost preluate şi vor fi continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Baschetbaliştii americani Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din Brăila, fiind transportaţi la spital, unde medicii i-au operat de urgenţă.

Cei doi sunt stabili, echilibraţi, fiind internaţi la Terapie Intensivă. Cel care se află în stare gravă ar putea fi transferat la Bucureşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here