Directorul unui spital din Iași îi amenință pe români: ”Cei care vor muri în valul patru sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea”

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Radu Crişan, managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, susţine că o mare parte din cei care vor muri în valul 4 Covid sau vor face forme grave ale bolii sunt cei care acum râd şi lansează teorii ale conspiraţiei.

Medicul Radu Crişan a spus că unii români s-au vaccinat pentru a evita intrarea în carantină la revenirea în ţară. Acesta este motivul principalul pentru care oamenii ar trebui să se vaccineze.

”Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină. Din păcate iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid. Cei care vor muri în valul patru de Covid, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea.

Ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile. Spun că este o plandemie”, a declarat duminică medicul ieşean Radu Crişan, potrivit stiripesurse.ro

Directorul spitalului de Pneumoftiziologie Radu Crişan crede că vaccinarea este calea sigură pentru a revenirea  la o viaţă normală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here