Descinderi de amploare la traficanții de droguri din Dâmbovița

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa şi poliţişti au efectuat opt descinderi domiciliare în Târgovişte la suspecţi de trafic de droguri. 28 de persoane vor fi duse la audieri, a comunicat  DIICOT.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Dâmboviţa au efectuat un număr de 8 percheziţii domiciliare, în municipiul Târgovişte, la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, precizează comunicatul DIICOT, potrivit stiripesurse.ro.

In perioada 2019 – iunie 2022, in municipiul Târgovişte a acţionat o grupare infracţională care a procurat şi vândut droguri de risc (canabis) şi mare risc (cocaină şi ecstasy), precum şi substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din municipiul Târgovişte şi din alte localităţi din judeţ. „În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării sumele de 3.000 de lei şi 620 de euro, cantităţile de aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi canabis şi 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, precum şi un cântar de precizie”, precizează DIICOT.
La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa vor fi conduse, pentru audieri, 28 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here