Decizie a PSD în cazul primarului municipiului Iaşi. Mihai Chirica rămâne în partid, dar fără funcţii

referendum pentru unirea cu Republica Moldova

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, rămâne în PSD, dar fără funcțiile politice, a decis miercuri, în unanimitate, Comitetul Executiv Național al partidului.

Chirica avea funcțiile de vicepreședinte al PSD și președinte al PSD Iași.

„Decizia a fost să rămân membru al PSD, fără funcții de conducere politice. E o decizie care s-a luat după o dezbatere lungă, nu vreau să pun la îndoială calitatea niciunui coleg în ceea ce privește calitatea de acolo. Sigur, suntem o premieră mondială, un președinte organizație care a spus adevărul este pedepsit pentru asta. Arată faptul că mai este mult de lucru. Sunt membru PSD, ce pot să zic? Sunt primarul municipiului Iași, am o comunitate de reprezentat în continuare, o voi face cu cinste”, a declarat Mihai Chirica, la finalul CExN al PSD.

El a arătat că acesta este un drum pe care și l-a ales. „Nu m-a împins nimeni să intru în PSD”, a adăugat edilul. „Eu sunt dezamăgit pentru că s-au spus foarte multe lucruri neadevărate față de ieșirile mele publice, care au fost repetate, în condițiile în care, de exemplu, pe anumite fluxuri de știri se dădeau anumite concluzii ale ședinței. La noi a mai durat cel puțin o oră și jumătate. Deci a fost un act de dezinformare a președintelui partidului, în ceea ce privește atacul meu asupra PSD, asupra Guvernului Grindeanu, care nu s-a întâmplat niciodată. Sunt convins că au contribuit mai mulți acolo și asta este situația mea acum. În ceea ce mă privește, proiectele Iașiului sunt deosebit de importante”, a arătat Mihai Chirica.

El a adăugat că se simte în continuare membru al PSD. „Cred că va trebui să lărgim un pic cadrul comunicării între mine și președintele Dragnea, să exprimăm adevărurile care sunt rostite, nu cele care îi sunt aduse la urechile dumnealui”, a completat edilul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here