De Sărbătorile de iarnă, CFR Călători a suplimentat numărul trenurilor

ora oficială de vară Trenurile Zăpezii

CFR Călători anunţă că pe durata sărbătorilor de iarnă suplimentează numărul trenurilor şi personalul de la casele de bilete din gările mari pentru fluidizarea traficului. De asemenea, pentru evitarea supraaglomerării vagoanelor, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată.

CFR Călători anunţă că, până în 3 ianuarie, pentru a face faţă solicitărilor publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa sunt suplimentate.

De asemenea, este suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete, iar pentru evitarea supraaglomerării vagoanelor, vânzarea biletelor fără loc va fi limitată.

Potrivit CFR Călători, agenţiile de voiaj CFR din centrele comerciale Iulius Mall din Iaşi, Carrefour şi Titan din Bucureşti vor fi deschise conform programului acestor magazine. Restul agenţiilor vor avea program zilnic obişnuit, mai puţin în zilele libere 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, când vor fi închise.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here