Dâmbovița: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune. Cum acționau escrocii

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba- Iulia, efectuează 4 percheziții în Dâmbovița și în alte două județe la persoane bănuite de înșelăciune.

Acestea sunt bănuite ca au încasat peste 70000 de lei de la o firmă, folosind o factură falsă.

Polițiștii din Alba fac 4 percheziții la persoane suspectate de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Folosindu-se de o factură falsă, ele ar fi încasat peste 70.000 lei, de la o societate comercială din județul Alba care a vrut să cumpere materiale de construcții.

Care sunt acuzațiile Poliției Române

“La data de 21 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 4 percheziții. Dintre care una în județul Alba, două în județul Argeș și una în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a rezultat că, în luna mai a anului 2021, cele 4 persoanele vizate de anchetă ar fi postat un anunț, în numele unei societăți comerciale din județul Giurgiu. Ele ofereau spre vânzare, materiale de construcții. Fiind contactați de reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, ar fi emis o factură falsă, în numele societății din județul Giurgiu. Cu toate că nu ar avea nicio legătură cu aceasta. Iar, ulterior, ar fi încasat-o, printr-un virament bancar”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

La percheziţii, participă și polițiști de investigare a criminalității economice din Argeș și Dâmbovița. Ei sunt sprijiniți de polițiști din structurile pentru acțiuni speciale din Alba și Argeș.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here