vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDâmbovița: Managerul unui spital din județ a avut conflicte cu şeful DSU...

Dâmbovița: Managerul unui spital din județ a avut conflicte cu şeful DSU Raed Arafat. Care este motivul

-

Laurenţiu Beluşică, managerul Spitalului Găeşti, județul Dâmbovița, spune, într-o postare pe Facebook, ce aşteaptă de la viitorul ministru al Sănătăţii.

Respectiv 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie de stocare oxigen anestezişti şi un operator de barocameră.

”Ce aştept eu de la viitorul meu ministru. Să-mi dea 100 de reductoare oxigen. Împrumut o staţie stocare oxigen. Până când o iau eu pe a noastră prin program. 4 anestezişti şi un operator de barocameră”, afirmă medicul.

El precizează şi ce oferă în schimb.

Ce promite directorul

”135 de paturi pentru Covid spitalizare continuă. 8 de ATI cu linie de gardă şi tot personalul spitalului care a îngrijit pînă acum aproape 1500 de pacienţi covid”, scrie Laurenţiu Beluşica.

El anunţă că luni, la şedinţa DSP cu CNAS, a constatat că are sprijinul total al celor două instituţii,  cărora le mulţumeşte.

Managerul Spitalului Găeşti a solicitat deseori alocarea uneia dintre cel patru camere hiperbare aflate în dotarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. El a avut conflicte chiar pe acest subiect cu şeful DSU Raed Arafat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...