Dâmboviţa: Descinderi la persoanele care practicau ilegal jocuri de noroc. 8.500 de euro au fost confiscați

Euro. Sursa foto: pixabay.com
Euro. Sursa foto: pixabay.com

 Două percheziţii au fost efectuate marţi de poliţiştii din Dâmboviţa.

Ei au prins în flagrant mai multe persoane care jucau ilegal jocuri de noroc. Ei foloseau o masă de tip cazinou, fise şi jetoane.

Valoarea potului a fost de 8.500 de euro

„Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Târgovişte şi comuna Răzvad. Astfel, în comuna Răzvad, cinci persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce ar fi practicat ilegal jocuri de noroc. Utilizând o masă de tip cazinou, fise şi jetoane, valoarea potului fiind de 8.500 de euro”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi două arme neletale supuse autorizării. Toate bunurile şi banii au fost indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor.

 Bărbat de 43 de ani, bănuit de şantaj

La cea de-a doua locaţie percheziţionată a fost descoperit un bărbat de 43 de ani, din Târgovişte. El era bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că la data de 22 martie a.c., cel în cauza ar fi împrumutat fise în valoare de 30.000 de lei. De la un bărbat de 39 de ani, care ar fi organizat ilegal jocurile de noroc. Ulterior, bănuitul ar fi refuzat sa-i restituie fisele. El l-ar fi constrâns pe acesta prin ameninţări cu violenţă să-i achite săptămânal 1.000 de lei. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri. Urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă”, a comunicat IPJ Dâmboviţa.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a jocurilor de noroc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Dâmboviţa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here