Dâmboviţa. Au început lucrările de modernizare pe Drumul Național 7 Bâldana-Titu

Carmen Holban
Carmen Holban

Modernizarea la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu este un proiect de care Dâmboviţa avea mare nevoie, fiind ani întregi în care județului i-a fost refuzată șansa unei deschideri reale către rutele de tranzit comercial, în ciuda demersurilor pe care, de-a lungul anilor, le-am făcut pe toate canalele politice și administrative, a declarat deputatul Carmen Holban.

Deputatul se bucura însă că se demonstrează ce înseamnă munca și forta date de lucrul în ” ECHIPA”.

„In decembrie 2021, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunțau deblocarea proiectului de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana-Târgoviște. Iată că astăzi au început lucrările pe acest drum național de o importanță extremă pentru județul Dâmbovița!”, a declarat deputatul Carmen Holban.

Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanțate din Fonduri Europene Nerambursabile și se vor derula de la km 30,95 la km 52,35. Modernizarea acestui sector care asigură legătura între București și Pitești este importantă inclusiv pentru o serie de investiții care urmează să se dezvolte în zona orașului Titu

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.