Dâmbovița: 25 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu puternic izbucnit într-un apartament

Pompieri
Pompieri

Un incendiu puternic s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament al unui bloc din municipiul Moreni, din județul Dâmbovița.

La miezul nopții, 25 de persoane au fost evacuate din bloc. O femeie a făcut un atac de panică. Ea a refuzat transportul la spital.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Moreni și cei din cadrul Detașamentului Târgoviște. Ei au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„Pompierii de la Detașamentul intervin în municipiul Moreni, pe strada Tineretului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 2.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul apartamentului fără să se extindă. O persoană de sex feminin este asistată medical, aceasta prezentând atac de panică. După ce incendiul a fost lichidat, femeia care a suferit atacul de panică a refuzat transportul la spital.

Au fost evacuate 25 de persoane de pe scara blocului afectată de degajările de fum.

Pentru lichidarea incendiului, care a fost localizat rapid, au intervenit pompierii Detașamentului Moreni. Cu trei autospeciale de  stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru salvarea de la înălțime”, a comunicat ISU Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here