Cristian Pomohaci a fost scos de pe afișul unui concert organizat de o primărie din județul Galați

Cristian Pomohaci

Răspopitul Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol urmează să aibă loc duminică într-o comună gălăţeană, în urma protestului localnicilor. Prin sat circulau zvonuri potrivit cărora fostul preot urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului.

Primăria din Tuluceşti organizează în fiecare an un concert de zilele comunei, dar la ediţia din acest an s-a lovit de o problemă neaşteptată. Numeroşi localnici s-au declarat nemulţumiţi de prezenţa pe lista artiştilor a lui Cristian Pomohaci, fostul preot fiind implicat într-un scandal sexual şi în anchete penale.

Discuţiile aprinse au avut loc în special pe Internet, locuitorii comunei solicitându-i primarului să renunţe la cântăreţul controversat. Cu câteva zile înainte de concert, primarul comunei gălăţene a anunţat că Pomohaci a fost înlocuit de pe lista cu cântăreţi.

„Având în vedere reacţia din mediul online faţă de posibila prezenţă a cântăreţului Cristian Pomohaci pe scena de la ediţia din acest an a Festivalului Sărbătoare la Brateş, facem următoarele precizări: toţi artiştii/cântăreţii au fost contractaţi de firma de impresariat, care a făcut o oferta totală către Primărie. Ca administraţie locală, respectăm dorinţa locuitorilor din comună şi am luat decizia de a-l înlocui pe Cristian Pomohaci cu un alt artist, care va fi anunţat în cel mai scurt timp”, a informat primarul comunei Tuluceşti, Petrică Bratu.

Decizia a fost luată în condiţiile în care prin sat circulau zvonuri conform cărora Pomohaci urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului. Pentru a evita scandalul, primarul a decis să-l înlocuiască pe cântăreţ, iar hotărârea a fost bine primită de locuitorii care nu l-au vrut pe Cristan Pomohaci pe scena de la zilele comunei Tuluceşti.

„Felicitări domnului primar Petrica Bratu pentru că a luat în considerare părerea cetăţenilor comunei Tuluceşti să-l înlocuiască pe Pomohaci, având în vedere în ce scandal a fost pus. Nu este un exemplu bun pentru comuna noastră din punctul meu de vedere”, a spus un localnic, citat de Mediafax.

Înlocuirea lui Pomohaci a stârnit numeroase reacţii, câţiva localnici nefiind de acord cu decizia primarului lor. „Cristian Pomohaci ar trebui privit din punctul de vedere al artistului …dacă a făcut ceva rău, nu suntem noi cei care să-l judecăm …judecata este a lui Dumnezeu…aruncaţi piatra dacă sunteţi fără de păcat”, a scris pe Facebook un localnic.

Concertul de la Tuluceşti va avea loc duminică de la ora 17,00, la căminul cultural din localitate, pe lista cu cântăreţi aflându-se Laura Lavric, Alessia şi Vali Vijelie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here