Cristi Ferrari i-a dat ţeapă lui Adrian Porumboiu la hotelul său din Vaslui, unde n-a plătit mâncarea şi băutura

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, zis

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, cunoscut drept Cristi Ferrari, şi un prieten de-al său, Ciprian Ţîrdea, care au candidat anul trecut din partea PRU la alegerile parlamentare, vor fi daţi în judecată de administratorul unui hotel din Vaslui, parte a grupului Racova, înfiinţat de Adrian Porumboiu,

Cei au stat în timpul campaniei electorale, la hotelul respectiv, unde au mâncat şi băut, fără să achite serviciile hoteliere în valoare totală de peste 43.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Hotelului Racova din Vaslui, cei doi politicieni au plecat chiar în noaptea alegerilor generale din cele două camere pe care le închiriaseră la începutul lui noiembrie, fără a plăti pentru cazarea de care au beneficiat pe perioada celor 40 de zile. De asemenea, Cristii Ferrari şi Ciprian Ţîrdea au semnat şi toate notele de plată de la restaurantul hotelului, unde au mâncat, bonuri pe care, de asemenea, nu le-au achitat. Suma totală pe care cei doi o au de plătit la hotelul din Vaslui se ridică la 43.220 de lei. Cea mai mare factură ca valoare, respectiv 40.803,99 lei, este pe numele lui Ciprian Ţîrdea, cel care, de altfel, a semnat majoritatea notelor de plată de la restaurant, unde politicienii au oferit mâncare şi băutură la zeci de persoane pe perioada desfăşurării campaniei electorale.

”Chiar în noaptea alegerilor, cei doi au plecat fără să anunţe pe nimeni, lăsând cheile de la camere fie în uşă, fie aruncate pe un pat. A doua zi, am reuşit să-i contactăm telefonic şi au spus că vor achita, apoi au început să paseze de la unul la altul, până nu au mai răspuns la telefon. În consecinţă, am luat legătura cu preşedintele partidului, domnul Diaconu, care, la fel, ne-a promis că se rezolvă ca, apoi, nici dumnealui să nu ne mai răspundă la telefon”, a declarat pentru News.ro directorul Hotelului Racova din Vaslui, Răzvan Condurache.

În consecinţă, reprezentanţii hotelului au apelat, încă din decembrie 2015, la executorii judecătoreşti, care i-au notificat pe cei doi politicieni cu privire la facturile pe care le au de achitat pentru serviciile de care au beneficiat la unitatea hotelieră. ”Cei doi foşti clienţi ai noştri nu au răspuns nici la aceste notificări de plată. În consecinţă, avocaţii firmei au decis să ne adresăm instanţei pentru a recupera contravaloarea serviciilor prestate”, a adăugat Răzvan Condurache.

Potrivit acestuia, firma nu a făcut încă plângere la Poliţie, o decizie în acest sens urmând să fie luată tot de către avocaţi.

Cristian Rizea a fost membru PSD până în luna august a anului trecut, când a trecut la PRU. El a fost cât pe ce să fie desemnat candidat al PSD la Primăria Sectorului 5, la alegerile locale din vara anului trecut.

CITEŞTE şi DNA a lăsat PSD fără candidat la Primăria Sectorului 5. Cristian Rizea nu mai candidează

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here