Craiova. Un bărbat și-a omorât soția, după care a îngropat-o în grădină

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un bărbat din Craiova a fost reţinut, fiind suspectat că şi-a ucis anul trecut în bătaie fosta soţie, după care i-a îngropat trupul.

Femeia a fost dată dispărută vineri, de fiul ei, care afirmă că ea ar fi trebuit să ajungă în Italia la muncă şi nu a mai putut-o contacta. Cadavrul a fost găsit în comuna Şimnicu de Sus. Pe data de 1 iulie, 2022, un tânăr a sesizat  poliția că nu a mai vorbit cu mama lui de anul trecut din martie, când ea i-ar fi spus că pleacă la muncă în Italia.

Tânărul le-a spus polițiștilor că din luna martie, 2021, nu a mai vorbit cu mama lui, potrivit g4media.ro.

 În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că în luna aprilie, 2021, după ce s-au certat, fostul soț a agresat-o fizic pe femeie, lovind-o în zona capului, provocându-i leziuni ce au condus la deces.

„În intenția de a-și ascunde fapta autorul a transportat cadavrul în comuna Șimnicu de Sus, unde l-a îngropat într-o grădină a unui imobil aparținând familiei acestuia. În noaptea de 01/02.07.2022 s-a procedat la excavarea zonei stabilite, unde a fost găsit un cadavru femeiesc în stare avansată de putrefacție. Autorul se află în custodia poliției, relatează IPJ Dolj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here