Covid 19 la Judecătoria Brăila. Doi judecători şi un grefier, confirmați pozitiv

Activitate restrânsă la Judecătoria Brăila, după ce doi judecători şi un grefier au fost confirmați cu COVID-19. Se suspendă întreaga activitate cu publicul la departamentele Arhivă, Registratură, iar accesul publicului în Palatul de Justiţie va fi permis doar persoanelor citate.

„Având în vedere existenţa a trei cazuri confirmate pozitiv la testarea Covid 19, în cadrul Judecătoriei Brăila, conducerea Tribunalului Brăila a luat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului şi pentru evitarea infecţiilor cu noul coronavirus, valabile până în data de 9 octombrie”, se precizează într-un comunicat de presă al Tribunalului Brăila.

Astfel, a fost luată decizia ca accesul publicului în Palatul de Justiţie sa fie permis doar persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv Judecătoriei Brăila.

De asemenea, se suspendă întreaga activitate cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi B.I.R.P, din cadrul Tribunalului Brăila, înscrisurile urmând a se depune exclusiv prin mijloace de comunicare electronică permise de lege: e-mail: tr-braila@just.ro, registratura.tr-braila@just.ro, fax: 0239.612.608 şi poştă;

Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil şi vor transmite documentele prin fax: 0239.612.608, e-mail: registratura.tr-braila@just.ro şi poştă.

Cât mai curând posibil va fi programată o acţiune de dezinfecție, prin nebulizare. Astfel, vor fi dezinfectate suprafețele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Jusţie. O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei.

În continuare vor fi aplicate şi respectate riguros toate măsurile de igienizare şi distanţare, implementate până la acest moment, cu scopul de prevenire a răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de coronavirus – COVID-19, de gripa sezonieră precum şi pentru asigurarea sănătății și securității în muncă

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here