#Coronavirus. Prima sancțiune în baza Ordonanței militare: o femeie care se afla în izolare a ieșit pe geam

A fost aplicată prima sancțiune în baza ordonanței militare 2. Este vorba de o femeie din Capitală, care era în izolare la domiciliu și a ieșit pe geam din locuința de la parterul blocului. Ea a fost prinsă de poliție și  a fost introdusă într-un centru de carantină, sub pază.

„În dimineața de 22 martie, în jurul orei 03.00, o persoană a sesizat la 112 că o femeie a ieșit, pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului. La fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă. Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoana. A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare.”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit Ordonanței Militare aprobată sâmbătă seara, persoanele izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate și sunt conduse de forțele de ordine publică și plasate în carantină instituționalizată, sub pază.

Ordonanță militară. Măsuri fără precedent în România: părăsirea locuinței între orele 22.00-6.00 fără

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here