Copil de 10 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de propriul tată. Bătăușul, lăsat în libertate

Caz revoltător la Galați. Un copil de 10 ani a fost bătut cu sălbăticie de tatăl său, ajungând la spital cu multiple leziuni. Bărbatul este acuzat de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă domestică și riscă să fie decăzut din drepturi.  

Potrivit polițiștilor, băiatul de 10 ani a fost agresat în repetate rânduri de tatăl său. Ultima dată s-a întâmplat pe 5 mai. Băiatul a fost atât de tare bătut încât a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Galaţi cu multiple leziuni. Copilul a avut nevoie de patru zile de spitalizare.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente și violenţă în familie. „Este un dosar penal în lucru. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind acuzat de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie. Din cercetări, a reieşit că minorul de 10 ani ar fi fost agresat fizic în mod repetat de tatăl său”, a anunţat IPJ Galaţi. 

Polițiștii au sesizat în acest caz Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. Culmea, procurorii nu l-au dus pe tatăl bătăuş în faţa judecătorilor pentru arestare. Agresorul a fost plasat sub control judiciar, procurorii considerând că nu prezintă pericol social.

Protecţia Drepturilor Copilului Galați a început procedurile legale de decădere a tatălui violent din drepturile părinteşti. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here