Constanța: Un bărbat și o femeie, prinși transportând 500 de grame de cocaină

Foto, droguri. Sursa: pixabay.com
Foto, droguri. Sursa: pixabay.com

Două persoane au fost reţinute, fiind acuzate de trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant transportând 500 de grame de cocaină.

La percheziţiile de la domiciliile acestora poliţiştii au găsit 28 de kilograme de canabis, a comunicat IPJ Constanța .Aceştia sunt acuzaţi de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa – Serviciul Antidrog au depistat, pe 18 noiembrie, în flagrant delict, în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, un bărbat, de 57 de ani şi o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conţinea 500 de grame de cocaină.

Asupra celor doi au fost descoperite şi ridicate 7,34 grame de canabis şi trei telefoane mobile.În aceeaşi zi au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Ploieşti şi Bucureşti, la locuinţele celor în cauză, fiind descoperite şi ridicate 28 de kilograme de canabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, trei telefoane mobile, un cântar electronic ce conţinea urme de THC, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie. Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând  să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 57 de ani şi femeia de 56 de ani au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here