Constanța: Primarul Mazăre, recurs la decizia ICCJ de a fi cercetat în continuare sub control judiciar

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, va face recurs la decizia de marţi a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care i-a respins solicitarea de ridicare a măsurii controlului judiciar, informează Mediafax.

radu-mazare-afla-daca-petrecere-pastele-in-libertate-119507-1
Radu Mazăre

Mazăre urmează să depună recursul după apariția motivării instanței.

“Aşteptăm motivaţia judecătoarei, după care vom face recurs săptămâna viitoare, tot la Înalta Curte”, a spus Radu Mazăre.

De asemenea, primarul a susținut că, printr-o comisie rogatorie, România a cerut statului Liechtenstein să folosească documente dintr-un alt dosar al lui Elan Schwartzenberg decât cel în care Mazăre este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern.

“În comisia rogatorie, România a fost solicitat statului Liechtenstein dreptul de a folosi documentele din dosarul pe care ei îl aveau al lui Elan Schwartzenberg care priveşte Realitatea şi transferul unor sume de bani dintr-o companie care era în Liechtenstein, dreptul de a-l folosi împotriva mea, a lui Mazăre Alexandru, a lui Elan Schwartzenberg și al Lizetei Haralambie. De la Liechtenstein a venit un răspuns de la minister ca urmare a unei hotărâri de instanţă dată în camera din statul Vaduz de către judecătorul de acolo şi care spune că permite folosirea documentelor respective împotriva lui Radu Mazăre și a lui Elan Schwartzenberg”, a afirmat primarul Constanței.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here