Constanța. Patru persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă s-a răsturnat într-un șanț

Accident Constanta
Accident Constanta. Sursa foto : ISU Dobrogea

O ambulanţa s-a răsturnat, joi noaptea, într-un şanţ de pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa, în zonă efectuându-se lucrări de reabilitare a infrastructurii.

Patru persoane au fost rănite, printre ele fiind şi un minor, pacient care se găsea în autospecială Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) împreună cu mama sa. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, în accidentul rutier produs pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, a fost implicat şi un taxi.

„În accident a fost implicat şi un taxi şi au rezultat patru victime: asistenta, şoferul (membri ai echipajului SAJ) şi pacientul, un minor, împreună cu mama. Victimele, conştiente, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital”, a informat ISU.

Conform SAJ Constanţa, ambulanţa mergea către spitalul judeţean, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, având o urgenţă .Patru persoane dinî ambulanţă au fost rănite, fiind transportate la spitalul judeţean. Ulterior şi taximetristul implicat în accident  a decis să meargă la unitatea medicală, acesta suferind un atac de panică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here